Concerten

In april 2024 verzorgde het Drents Senioren Orkest weer een tweetal concerten in het kader van Gekleurd Grijs.

Het eerste concert vond plaats op 6 april in Beilen in de Stefanuskerk, het tweede concert op 20 april in Borger in de Goede Herderkerk. Tijdens deze concerten werden door het Drents Senioren Orkest nieuw ingestudeerde werken ten gehore gebracht..

14 oktober 2023  vierde het Drents Senioren Orkest haar 40 jarig jubileum met een ver boven verwachting bezocht concert in De Voorhof in Westerbork. Het gevarieerde concert  met medewerking van trompetist Suzan Veneman werd door het publiek erg gewaardeerd. Het Drents Senioren Orkest is trots op het door haar uitgevoerde concert en de vele blijken van waardering hier voor. Het geeft ons de inspiratie om met veel enthousiastme door te gaan en een uitdagend en gevarieerd programma te blijven oefenen.

Foto’s van het concert vindt u hier.

 

Het Drents Senioren Orkest organiseerde in april 2023 twee concerten in het kader van Gekleurd Grijs, in Hoogeveen en Roden. Medewerking werd verleend door Andries Middelbos.

De bekende entertainer en troubadour Andries Middelbos vertelde humoristische verhaaltjes in het Drents. Onlangs verscheen zijn boek: ‘Knooien in ’t duuster’, waarin hij zijn ervaringen vertelt als krantenbezorger.